Adam's Family Fotopages


My name: Rozita Hanis Jamalludin
My Fotopage: http://hanis.fotopages.com/
About me: abc
From: Malaysia
Camera:
Nikon
Other: D70s
Nikon
Friends:
Ronald De Buck
View this Fotopage latest entry
NOOR HAYATI ABDUL
Latest entry:We are back :-)
View this Fotopage entry
latest trisya n syafia
Zain Zubir
Latest entry:Anything that fly
View this Fotopage entry
Hasrul Andry
Latest entry:Izuria & Fares Wedding Reception at Batu Lanchang, Pulau Pinang
View this Fotopage entry
suha hamid
Latest entry:Jahit manik
Inilah hasil jahit manik yang kubuat untuk baju sendri http://shw.syuha01.fotopages.com/22066875.html() http://shw.syuha01.fotopages.com/22066876.html() View this Fotopage entry
Rozita Abdul Rahim
Latest entry:My Sweet darling going to be 18th soon
For so long Jie x update my fotopages due to kesibukan kerja and pulak tur dgn Anna sibuk dgn exam and macam2...last2 diri ini keletihan...cuma baru sekarang Jie dah mula relax sikit and dah mula memegang kamera kembali... So bermula ler agenda wedding dan berbagai2 lagi gambar yg akan menjelma disini hehehe Jie Lea Adra View this Fotopage entry
Gambar dgn Tan Sri Shamsudin
HoNey aBi
Latest entry:Cuti-cuti Cameron Highland @ 14th - 16th March 2011
View this Fotopage entry
Erdawati Osman
Latest entry:KLCC Park
Salam all, rasa nyer dah lama sgt tak update fp nih.... :-( So ni latest update dr we all.... Enjoy the pic :-> Nak shopping scarfs,shawl,pashmina,inner,syria & hanger??? click di bawah ni ye :-D http://butique4u.blogspot.com View this Fotopage entry
avicenna alattas
Latest entry:after 371 days
from 1 child to 3 children.... and fotopages still exist! bravo fotopages! View this Fotopage entry
kuchai latiff
Latest entry:Premier Screening Rapunzel : A Tangled Tale
WWWWWWWW Walt Disney Pictures presents RAPUNZEL: A TANGLED TALE, an action-packed, swashbuckling, animated musical comedy about the girl behind 70 feet of magical, golden hair. A princess stolen from her parents’ castle as a baby, Rapunzel (voice of MANDY MOORE) is locked in a hidden tower longing for adventure. Now an imaginative and determined teenager, she takes off on a hilarious, hair-raising escapade with the help of a dashing bandit (voice of ZACHARY LEVI). With the secret of her royal heri... View this Fotopage entry
Sufain Ahmad
Latest entry:Bukit Mahkota, Bangi
Salam.. lokasi saya di BM. View this Fotopage entry
ted adnan
Latest entry:16 October 2010 Lighting Seminar With Ted Adnan
Ted Adnan, the famous lighting dewd in Malaysia will be sharing his experience and his lighting techniques in the studio and on location via this inaugural seminar. Grab your chance to get close and personal with him in this intensive one day programme. In the morning Ted Adnan will share his work thru a slide presentation and conduct a lighting demo on stage. You get to PRACTICE what you learn in the morning seminar in a mini workshop after lunch. VENUE: Auditorium, Kuala Lumpur Infrastructure Un... View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
Christa Amsterdam
Latest entry:Sjakie
This is my best friend in life...... Sjakie the ginger cat! :horay: View this Fotopage entry
Sjakie
Malique Firdauz and Iva Ilyana
Latest entry:Qistyna Alisya's 2nd Birthday Bash!!
Qistyna Alisya's bday was on the 30th march. But because it was Tuesday...& so we decided to do it on Saturday the 3rd April.....we had such a blast!!! thank you all for coming! * ] View this Fotopage entry
Radziah Ahmad
Latest entry:Latest pic of US
dah lama tak update tentang diri aku dlm fotopage...rupanya masih ada yg mengikuti diri ku dan family. Siap tanya nape tak update Fotopage....sorry ye...dah lama tak jenguk FP....asyik kusyuk ngan FB (Facebook). Member tu plak tak pakai FB...so aku taknak kecewakan kawan yg sentiasa mengikuti perkembangan ku so aku Update few pic. So kalau nak add aku kt FB cari aku guna "Azie Rad" @ email alexazie@hotmail.com sure jumpa aku nnt. Blog pun dah slow skang...heheehe. Sorry ye. Nanti aku update. Skang ni sibuk... View this Fotopage entry
Anakin the JEDI
Latest entry:My Son
8 years ago was my last post here... I think I need to post something again... ;-) I am now married and had a son. Time flies so fast indeed. View this Fotopage entry
Journey To Be
Lewesrat Pictures
Latest entry:~Memories~
Memories may crack and blur, Dust may fade their edges, But still, memories sustain us. View this Fotopage entry
Ibu And Ayah
KUALA LUMPUR: Selama lebih seabad beroperasi dengan 1,001 rahsia dan kisah menarik, Penjara Pudu ditutup secara rasmi pada lewat 1990-an dan menjalani proses meroboh sejak beberapa tahun lalu. Proses meroboh yang giat dijalankan bakal memberi pemandangan baru terutama sekitar Jalan Pudu dan Jalan Hang Tuah untuk memberi laluan kepada pembangunan pusat komersial dan kediaman di ibu kota. Tinjauan Harian Metro mendapati, proses meroboh yang dijalankan pemaju kini hampir 60 peratus terutama bahagian dala... View this Fotopage entry
marcia zlyana
Latest entry:WOW!!
Lama sungguh aku tidak update disini.... Rindunyaaaaaaaaaa... Ada ke yang rindu?? :P :P :P Ok fine... Di sinilah aku belajar tentang fotografi... Tentang hidup... Tentang DSLR... Dari zaman muda melinjang sampai sekarang nid ah anak tiga dah uols..... Nak tengok aku skrg macam mana??? Ayuh layan gambar View this Fotopage entry
Day 60, 5.5kg 57cm
Rafi The Malaysia Wedding Photojournalist Gambar Kahwin
Latest entry:Majlis Pernikahan & Persandingan Nazlin & Hazrizal
....updating for more photos please click here http://www.magicclickers.com/wedding/nazlin-rizal/ Venue: Shah Alam & Putrajaya Rafi's Photography / Magic Clickers (Co.No: 89245-P) Rafi, WPJA Principal Photographer H/P +6 012-677477... View this Fotopage entry
zamira yasmin mohd yusop
Latest entry:Ca dah school!!!Dia dah darjah satu dahhhhh..!!!!
Tahun 2010 dah tiba, Ca dah darjah satu dah..Cepatnya masa berlalu....Sepanjang proses pendaftaran, orientasi, dan 1st day sekolah, mama & papa nya tetap bersatu hati bersama2 berada disisi dia...Dia sgt happy sbb kami berdua ada kan...so tgk la gambaq2 nih..:-) View this Fotopage entry
Cahayaku Two Erina
Latest entry:WET WORLD & BUKIT CERAKAH
Semperna cuti sekolah...17hb Dec 09 sempatlah effa bawa 2 puteri kesayangan pergi mandi kat wet world....my husband tak ikut..kena kerja....nasib baiklah kak effa join sekali...dgn sepupu-sepupu pun ikut sama...mmg seronok...terutama 2erina.... pada pukul 2Ptg...kita org sempat lagi jalan2 pergi ker bukit cerakah....sekarang dah tukar nama Tmn Pertanian....kita org masuk rumah salji...kebetulan bln Dec-Feb musim salji..sempatlah posing2 kat rumah salji.... View this Fotopage entry
Julia M A
Latest entry:• Don't stop moving •
She called many times and I answered her finally. Made it to the peak of Mt Kinabalu in Oct 2009. • • • View this Fotopage entry
A participant for the Mt Kinabalu International Climbathon 2009.
FAZIZAID
Latest entry:Thanksgiving & Raya Haji Celebration
Thanksgiving at Jum's house :) Raya at our house :) View this Fotopage entry
ni lah rumah I...
my pokcik
Latest entry:2nd Workshop
View this Fotopage entry
jehan najib
Latest entry:Majlis Bertandang
Date: 15 August 2009 Venue: Tanjung Kling Melaka View this Fotopage entry
Moon n Sutan with Isk n Suffiya
Latest entry:me n my kids
View this Fotopage entry
sheems of soton
Latest entry:Koleksi Raya 2009
Opah's, Neneks, lots and lots of food, lots and lots of gassy drinks and lots and lots of kuih raya and rendang.. "tak ready lagi lah...hiyarkkk~~" View this Fotopage entry
mak n ini
Bimbo Baggins
Latest entry:Ramadhan galore
Almost nak raya dah, baru kecoh nak upload gambar bulan posa. +++ http://www.facebook.com/album.php?aid=101925&id=754153601&l=79e9d5a7d6(Awal Ramadhan) +++ http://www.facebook.com/album.php?aid=104922&id=754153601&l=4f0ff4a58f(BBI 3 + Unihostel revisited) +++ http://www.facebook.com/album.php?aid=106373&id=754153601&l=d629b84e2f(Kisah Cinta 3 Madrassah) View this Fotopage entry
OYEAH. Ni sgt sedap.
Alia Amelyn
Latest entry:Studio Raya Portraiture 2009
It’s that time of the year again! Salam Ramadhan to my fellow blog readers. It has been almost a week already. Tak terasa kan, begitu cepatnya masa berlalu. Memang dalam banyak-banyak bulan, bulan Ramadhan yang paling dinantikan. Bukan sahaja bulan yang penuh kemuliaan dan juga amal ibadat tapi juga bulan makan! Masa inilah yang cukup menduga kekuatan iman dan nafsu kita bila berbelanja untuk makanan. Biasanya kalau pergi PARAM tu mesti tak kurang dari RM10 untuk satu keluarga, terutamanya bila a... View this Fotopage entry
Nisrina Azureen
Latest entry:Nisrina Azureen - Terima Kasih Dari Ayah & Mama
Nisrina Azureen... telah 3 tahun adik hadir dalam hidup ayah dan mama. Telah 3 tahun adik membawa kebahagiaan yang tak berkesudahan buat kami, sehingga selalunya kami tak kering gusi melihat telatah adik. Telah 3 tahun mama pergi ke sekolah, tapi hatinya kekal di rumah memikirkan apa yang adik buat, atau apa yang adik makan, ataupun samada adik sihat walafiat. Telah 3 tahun juga ayah kerap pergi bekerja tanpa sepenuh hati, kerana tak sabar nak pulang cepat melihat senyum, tawa dan tangis adik tatkala kita b... View this Fotopage entry
Nadiatul Qistina And Muhammad Danish Mirza
Latest entry:Backdated Entry-JANUARY - JULY 2009
Lama giler mommy tak update fp..skang guna fb lagi senang, tapi tu pon mommy tak update sangat....InsyaAllah lepas ni mommy akan cuba update fp selalu & melawat kawan2 yang lain...hehhee...masa january ni mommy baru 6-7 bulan preggy.bawa budak2 jalan-jalan ke genting. FEBRUARY kami ikut papa outstation ke Johor & terus jalan-jalan di Singapore.Pergi melawat Taman burung , Singapore Flyer & Sentosa Island. View this Fotopage entry
Mazlan Abd Mutalib
View this Fotopage entry
juhaniza md salleh
Latest entry:25 JAN 2010 (ABAH TERCINTA MD SALLEH BIN SAMAK) MENINGGAL DUNIA
22/1/10 hari jumaat...aku memang tak sabar nak balik kg..memang nak tgk abah..tapi alhamdulilah dpt tel dr kg abah dah bleh keluar hosp dan bleh duduk serta mula nak makan. masa tu pun baru tau anak kena sek ganti hari sabtu...jadi aku pun tel kg ckp tak jadi balik kg... 23/1/10 hari sabtu....anak aku sek sebelah pagi..jam 1 tghari baru balik..ntah knp hati ni terasa nak blk kg jugak tgk abah...nasib baik laki aku kata ok je..bila ajak balik....jd saatu mlm le aku dpt duduk kat kg...masa tu ayh aku dah mul... View this Fotopage entry
Sherrina Ahmad
Latest entry:Marissa's cukur botak ceremony
Super Duper mini celebration.. As usual Tok Mama cooked the chicken curry and Tok Auntie Ayi cooked the nasik kunyit (pulut kuning)... and mummy taste it as lil.. hahaha, Tok Bidan kata takpa what!!!! Dania Marissa wore the bangles and a ring which I wore when I was a baby just like her, thank you to my mother sbb tak pegi trade-in the worthless jeweleries of mine.. sangat terharu! And both Mama had fun time grooming my lil princess to become "anak mami the monies" with all the jeweleries.. mak tok Maris... View this Fotopage entry
dusyum dusyum
Latest entry:Ayam Beg?
View this Fotopage entry
mama DnD
Latest entry:Fliptech celebration of learning 2009
@qdees BU danish sorang je tamoh pakai unipom pasal dia mmg tamoh pakai...kecek2 dh demand erk... View this Fotopage entry
Akma MrsSLuRp
Latest entry:Rindukan kami??
huhuu...ade ke ye yg masih rindukan kami...?? mcm kata lyssa : mama kakak rindu lah sama kwn2 kakak yg dulu2 tuh?? ekekek harus lah kene active balik fp nih kan....sbb from here we ols kenal ramai fp mommies...some still connected to this world ...but some tuh been bz ngn schedule masing2 kan...and since FB famous..i think most of us dah transfer kesana....ekekkek but not me...kdg2 je bleh access thru my mobile...huhuhu...;p View this Fotopage entry
raZan raiHAn
Latest entry:...
kt qimie's reception. walaupun sy lama tak apdet fp tp kami ttp berhubung lg :) View this Fotopage entry
ayu n me
Sara Aaesha and Mummy
Latest entry:ChomelCraft Giveaway
meh la join.. utk info lebih lanjut sila jenguk http://chomelcraft.blogspot.com View this Fotopage entry
Catherine jimai
Latest entry:BALI_ Mac 09
Visit on my blog travel at http://www.cjgotravel.com :-D View this Fotopage entry
azmi ali
Latest entry:Merentasi sempadan ke Shenzhen, China dan hari terakhir di HK
Ini entry terakhir sepanjang pengembaraan kami di HK. Pada hari ke tiga kami di HK tiada sebarang perancangan disebelah pagi. Kesempatan itu kami bangun agak lewat. Tp tak lewat manapun, kul 10 pagi kami dah bersiap. Kami terus packing barang siap-siap sebab hari ini kami akan meninggalkan HK untuk memasuki sempadan bagi membolehkan kami kemasuki Shenzhen, China. Oleh kerana visa kami hanya boleh di collect pukul 2 petang, jadi kami habiskan masa merayau2 di sekitar Tsim Sha Shui. Oleh kerana dah 2 hari ... View this Fotopage entry
kak long
Latest entry:Pa & Ma April 2009
Dapatkanlah di pasaran sekarang! Cerita lanjut di http://orkedsaiful.blogspot.com View this Fotopage entry
norlie lieza
Latest entry:Pre FPKids Family Day Out 2009
We had a meeting with CADC MPSJ last weekend, and the venue photos have been captured and shown herewith. For those parents who have not register for this event, you are very much welcome to join at only RM10 participation fee per family. Some info bout the xtvt, it has been co-organized with CADC 3C Complex MPSJ Sunway, this year. The event will be held at 3C Complex, on 16th May 2009 9 a.m. - 12 noon there. Sponsored by Siti Ruzaimah Photography, CADC, Pa&Ma, Bake Freshly (Anna), and My Fotozone (A... View this Fotopage entry
Lenny Sauji
Latest entry:Aish.... 2 months old..
Yang Aish Zachary is now 2 months old... berat dah naik to 4.45kg.. alhamdulillah.. eventho paed aish kata aish a little bit underweight compared to his length... tapi takper... asalkan aish sihattt... Mummy, daddy, kak long doakan yg terbaik utk aish.... sayanggggg anak mummy!! View this Fotopage entry
sat lg kene cucuk la sayang mummy ni...
Kamal Fadhly
Latest entry:Takkan berhenti di sini ...
Saya akan kembali mewarnai dunia Fotopages setelah 2 tahun menyepi di sini .. melalui dunia Fotopages yang saya kenal semenjak tahun 2004, saya mendapat ramai kenalan di sini yang menceritakan pengalaman mereka melalui sekeping gambar, kerana sekeping gambar bisa menceritakan segala-galanya, Insya Allah. Regards, Kamal View this Fotopage entry
Norhaslinda Mahadi
Latest entry:Uniquely "A"...
Want to see how 3 years old boy writing letter 'A'? Look at these pictures below.. It must comes together with sytles and concentration... ;-) This is the result...Not bad,kan? Unique....ngeh..ngeh.. So, jugdes, berapa bintang nak bagi?? :-D View this Fotopage entry
af harun
Latest entry:snow 09
it was snowing that day and i didnt go to work. View this Fotopage entry
niza nizha
Latest entry:OATH CEREMONY
past photos...from oath-taken ceremony it has been 2 years... SWEAR in the presence of the Almighty and before my family, my teachers and my peers that according to my ability and judgment I will keep this Oath and Stipulation. TO RECKON all who have taught me this art equally dear to me as my parents and in the same spirit and dedication to impart a knowledge of the art of medicine to others. I will continue with diligence to keep abreast of advances in medicine. I will treat without exception all ... View this Fotopage entry
family..
Sharifah Sharliza
Latest entry:Haziq ber Taekwando la plakk..
INi la keja ummi or ayah every Sunday at 4pm kat skul haziq.. kami wajib kena teman smp kelas taekwando ni abeh selama sejam setengah.... lama2 kami yg pandai dok hiak hiak :-D :-D .. haziq suka sgt laa sat sat dia pektis .. hiakk hiaak.. caiyokk semua ada :-D .. kami yg debor bila dpt tau exam taekwando bulan mac nih.. $-) $-) boleh ka haziq pass nih? minta2 dpt tukaq talipinggang kaler kunin plak.. heheh.. View this Fotopage entry
Zubye Rusli
Latest entry:Eyes of Grace new look
I present you the new look of http://eyesofgrace.blogspot.com(Eyes of Grace) blog. Kindly take a tour and have a pleasant journey! :-D :-D oh.. btw, mama ada buat CONTEST best jugak for all the viewers.. view the blog for detail, ya!! Don't miss your chance to win a FREE photoshoot with mama. :-) View this Fotopage entry
mark jones
Latest entry:South Island Trip Day 7 - Lake Matheson (Reflection Island)
Ok, just down the road from Fox Glacier is a lake called Lake Matheson which is famous for reflecting the mountains that surround it. Its about a 10Km hike around the lake, but coming up to sunset its nice way to relax after spending the morning and afternoon hiking on the glacier. Just a shame it was a bit cloudy :-> View this Fotopage entry
Intan Maziah Mohamed Salihin
Latest entry:AidilFitri 2009 - Family Potrait
Salam Aidil Fitri dan Maaf Zahir Batin...:) View this Fotopage entry
Pic from www.zahra-fashion.com
Khaironi Yatim Sharif
Latest entry:Where is UN ? Where is OIC?
“Ya Allah! Hancurkanlah orang-orang kafir dan musyrikin. Berilah rasa takut kepada musuh-musuh kami, musuh-musuh-MU,muliakanlah agama Islam serta kaum muslimin. Rapatkanlah hubungan kasih sayang di dalam sanubari kami dan perbaikilah hubungan kekeluargaan di antara kami serta berilah pertolongan kepada kami di dalam menentang musuh-musuh-MU dan musuh-musuh kaum muslimin.” For other pictures : http://picasaweb.google.com/sejutarindu Aku tak sure berapa lama entry ni boleh bertahan. Entry yang sam... View this Fotopage entry
dboyfotopages photo blog
Latest entry:www.dboystudio.com
:: my fotoblog akan berpindah ke sini :: http://www.dboystudio.com http://dboyfotopages.synthasite.com/ :: masih kekal di http://www.flickr.com/photos/dboyfotopages/=6920[url(Flickr) View this Fotopage entry
sampai sedap..
ashfa mohd ali
Latest entry:Zoo Negara!
View this Fotopage entry
ady skywalker
Latest entry:boikot fotopages good bye fotopages
View this Fotopage entry
Nana Mansor
Latest entry:National Zoo with nieces
Not real ones, but stuffed toys at the souvenirs shop :-D View this Fotopage entry
Samsuzana Aziz
Latest entry:We Have Moved
Salam.. I would like to thanks to those who came to our wedding reception. We really appreciate it. This is a photo from our photographer during the wedding. By the way, this would be my last post at fotopages. I don't have much time to take/upload pictures recently, but if I do, I'll update it at http://samcun.blogspot.com/ (sorry fotopages). So see you http://samcun.blogspot.com/(there)! View this Fotopage entry
xx Op xx xx Op xx
Latest entry:MASKARA Shorties
MASKARA - Malam Baca Naskah Sindiket Soljah Dan Kawan-kawan Yang Kita Suka. Biasanya kami anjurkan acara baca puisi, sajak, novel, cerpen dan lain-lain di Rumah Pena setiap hari Sabtu minggu pertama, 2 bulan sekali. Kali ni kami anjurkan Shorties - Short Movie. Event ni bulan lepas, baru la ni nak update gambar. View this Fotopage entry
saiful nang
Sazahan Saputra
Latest entry:Sektor S&K Fitness Programme - GBR PD
thanx to Mr Adiputra, mamat terpoyo lagi mempoyokan LOL View this Fotopage entry
seb baik x kena tinggal
Mr Kroll
Latest entry:Kaler
View this Fotopage entry
erna salihuddin
Latest entry:Danish's 3rd Birthday
View this Fotopage entry
azmanshah ali
'i'm not using this blog anymore to post my photos kindly visit my webpage http://www.azmanshah.com View this Fotopage entry
Nur Fatin and Mohd Helmi
Latest entry:Tangan yg memberi lebih baik dr yg menerima..
penah dgr wording nih? ade dlm lirik lagu Ruhil penah nyanyi masa Fatin kecil.. anyway.. just a short one.. nak advertise kalu ade sape2 rase nak memberi.. surau kat area Desa Pinggiran Putra, dekat Putrajaya area rumah semi-d n banglo kat fasa 1&2 ade nak bina surau baru.. so jika ade yg bermurah hati nak menderma.. sgt dialu2kan.. salah satu amalan yg terus dpt pahala/mengalir pahalanya setelah kiter meninggal is sedekah jariah specially pada masjid & surau kan.. so mari la kiter menderma.. ;-) Fa... View this Fotopage entry
fatin lapik ngan daun pisang since ade lagi daun pisang dulu..
abdullah jones
View this Fotopage latest entry
empty swing; where's shalini ii
Maslina Mohd Imran
Latest entry:I'm 3 now...!!!
Happy Birthday my dearie Maya Alysha... You're 3 now... Cepatnyer masa berlalu... Alysha pon dah genap 3 tahun... This year mummy just buy cake & present for the dearie. Tak sempat nak plan to celebrate will all my fp collegues. Mummy toooo busy with my work and prepare to move to new house. Insya Allah another 2 weeks, mummy akan masuk ke rumah baru... All of us soooo excited. Tak sabar sebenarnyer nak move in. First is because my new house dekat sangat ngan my office. It just take 10 minutes. Less than 5... View this Fotopage entry
Fasha Dzolkaphi
Latest entry:NOAH's 3rd BIRTHDAY and and abang pulak kena chicken pox!!
View this Fotopage entry
elizs eal
Latest entry:the sisters
The two lil sisters...sometimes very loving, but sometimes aiyah...make my blood go upstairs!! :P :-D Sabar is the best medcine to handle these two kids. ;-) Masih ingat kat fp ni, cuma tak berkesempatan nak update. Pic ni masa g kenduri kawen anak kpd ex-babysitter Humaira & Haifa. Makcik ni tak jaga lagi dah 2H sbb dia dah balik ke Pekan-Pahang, jadi nya skrg diaorg tinggal kat nursery. Mmg trill betul anta diaorg ke nursery. Alhamdullillah...dah ok...tapi biasa lah mmg tak kan dpt mcm babysitter... View this Fotopage entry
copp...mana haifa?
Maisarah Sahran
Latest entry:Majlis Penyampaian Hadiah Tadika Al-Irdiah 2008
View this Fotopage entry
albad PHOTOJOURNALISM WEDDING ART PHOTOGRAPHY
Latest entry:Ke Mana Menghilang ?
Selepas lama menyepi, now I'm back selepas pergi bertapa kat sana..hehehe[ Just dream come true ]. So ke pada kengkawan sekelian, Albad akan upload few photo honeymoon yang kemungkinan ramai yang ternanti-nanti. Sabar ya View this Fotopage entry
Sehingga Akhir Hayat
Fazlina Zakariah
Latest entry:KERETA BARU....
View this Fotopage entry
muhammd fikri n nur farah ain n muhammad firdaus
Latest entry:Aidilfitri - Day 4
Day 4 - Berhari raya ke Lumut... lepas tu jln2 ke jeti Lumut... View this Fotopage entry
mai n zaimi
Latest entry:New Link-Combined FP with Hubby
Dear Beloved Friends... FYI, from today onwards, you can view my FP-'Happily Ever After' via my hubby's FP since we've incorporated into 1 FP....kindly view it at http://zaimi79.fotopages.com/ Thanks... View this Fotopage entry
fadilla ibrahim
Latest entry:My Rabbit wannabe!!!!
View this Fotopage entry
nury yusop
Latest entry:macam2 balqis...
Macam2 la perangai si balqis ni....ni gambr mommy snap masa dia sbuk duk bongkar sana bangkar sini dlm bilik.Conclusionnyer balqis makin lasak & mengada2...entahla if adik dia dah kluar nanti camne pulakla perangai dia.Yang mommy risau takut dia takleh nak terima keadaan jer.Now mommy dah 33weeks next week check-up dah 34weeks lg sbulan lebey jer....berdebar2 jugak hati ni hehehe :-> so far mommy alhamdulilah sihat cuma selalu rasa sakit kat ari-ari....baby pulak still swimming dlm tummy mommy.Have to w... View this Fotopage entry
uMIe n YaZiD n AEiMAn n UmAR
Latest entry:Edisi Raya 2008
View this Fotopage entry
Ameer Isyraf
Latest entry:Hybernating
Venue:Living Hall, PUJ Photog: Ummi p/s: Sorry for the lack of update. Bukak FB jer skang ni. More pics from my first photoshoot session with my new baby boy in my FB ;-) View this Fotopage entry
waidawati sabtu
Latest entry:Selamat Hari Raya Aidilfitri & Maaf Zahir Batin
:-D Pejam celik Pejam Celik, Raya pun nak dekat Y ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua geng2 tersayang, sahabat2 Makjoys, sahabat2 fotopages, sahabat2 di TIME Dot COm, rakan2 di NCSI M'sia, rakan2 di Celcom, kakak2 tersayang, Kak Lily, Kak Yati and Kak Zura di Bahrain, buat sepupu tersayang Dalilaaa di Indiaaa, Selamat masak rendang, ketupat and sambal ayammmm yerrr hahahahaha Kalu ada salah & silap mohon maafkan, Y doakan semua berbahagia and bergembira di Hari Raya ini, AMINNN ... View this Fotopage entry
Daniel and Dania
Latest entry:Daniel's Big 3
Pictures by http://izaown.fotopages.com/?entry=1671940&back=http://izaown.fotopages.com/?page=0#CommentsTop(MyShots )Photography. Thanks to our guests that made it to Daniel's Big 3. Here's the picture http://daniel3bday.myshots.com.my/( gallery) uploaded by Mdm Photographer. View this Fotopage entry
aNNa CM
Latest entry:~master environment 2008~
kawan-kawan weh, actually i dah attach all the photos @ our group. i didnt know that u guys tak dapat the attachment until la kak puteri told me. so if u guys nak tengok, here's the photo for that day and i didnt make superb editing as aku tatau la weh. so sharif @ saiful, kalo korang berdua rajin, edit la erk View this Fotopage entry
Aaliyah Farahana
Latest entry:Anniversary Trip to Redang Island
It's a konon2 to celebrate Papa and Mama's 7th Anniversary...mcm best je kalo anniversary dorang tiap2 ari... :-> Date: 28-30 Aug 2008 Place: Laguna Redang Island Resort View this Fotopage entry
Ann Azies
Latest entry:Danisha, terkejut beyuk..
hari tuh.. Danisha kena chikenpox.. tapi banyak nyer kat muka la pulak.. dah tak come dah.. hahah cam la come sangat muka dia tuh... :P yg nak kelakar nyer kann... hehehhe cop.. senyum dulu.. :D :D :D dia agak nyer tak perasan la muka dia ada bintik-bintik cam tu.. memang buruk pun.. hahaha cam jerawat batu je.. lol pas tu.. dia main la lompat-lompat atas katil.. terjun kebawah.. katil tak tinggi.. nih ikut abang dia la nih.. si Danish tuh.. peh tu ada cermin panjang.. ala yg lekat kat almari teru... View this Fotopage entry
ana lara
Latest entry:berpindah...
saya sudah berpindah : lawati http://anafarha.fotopages.com terima kasih! View this Fotopage entry
nfirdaus abdullah
Latest entry:The end of used fotopages
Starting from today, I'm not going to use anymore this photoblog. For my latest update of photoblog u can visit www.magiquetouch.com/blog View this Fotopage entry
Nur singka
Latest entry:My Cookies
Inilah 3 jenis cookies yang sempat di buat minggu lepas.Insya Allah hari ni,saya akan siapkan 2 jenis lagi.Untuk mencukupkan menjadi 5 jenis. choc chips cookies - sy dapat dalam buku resepi.nanti saya beri tajuknya. tart nenas - resepinya diperoleh dari sini http://amisah.wordpress.com/2008/09/17/resepi-tat-nenas/ chocolates cookies,my favourite. Insya Allah,pulang nanti saya akan dengan sedaya upayanya menyiapkan 2 jenis cookies lagi. selamat hari raya semua! View this Fotopage entry
q i s S
Latest entry:Enol's reception
XXXXX XXXXXXXXXX XXXXXXXXXX photos by myshotswedding.com View this Fotopage entry
yantie zulkifli
Latest entry:one down~~
sape sangka dia akan tunang dulu....the loudest of all...Ina :-D Selamat Bertunang Shazlina Shaharudin & Rizal!!! We were there...sadly tak cukup korum...adik besar takde... (entry ini awal dari zurai sebab dia nak edit dulu la mende la hahahaha) View this Fotopage entry
Syahrin Aziz
Latest entry:Wedding Photography Courses in Ramadan
visit here to know more http://blog.syahrinaziz.com/v2/2010/08/21st-22nd-wedding-photography-workshop-ii-basic-photography-classes/ View this Fotopage entry
Hanafi Nadzri
Latest entry:TAKOBALLAHUMINNAWAMINKUM!
View this Fotopage entry
whooz fauzi
Latest entry:Ayun & Idan
kompang di palu pengantin baru duduk bersanding tersipu malu kompang di palu pengantin malu moga bahagia ke anak cucu :cloud9: Apa yang aku boleh katakan, ianya sebuah majlis yang ringkas dan berjalan lancar. Makanan tip top! Sambil tunggu pengantin tiba di luar dewan, angin bertiup punya la sedap. Macam wedding tepi laut je LOL . Anyway, Selamat pengantin baru Yun! View this Fotopage entry
Adelin Abdul Latib
Latest entry:22 August 2009 - Shahrin Dzulqarnain's 3rd Birthday...
Happy Birthday Adik!! Semoga menjadi anak yang soleh dan dirahmati Allah dunia dan akhirat. Aminnn... View this Fotopage entry
Paint with the Light
Latest entry:Happy 4th BIrthday Eeha !!
Maksu Loves You !!!! :flowers: :flowers: :flowers: View this Fotopage entry
koi nordin
Latest entry:cb4think
somewhere in malaysia... In seeking for development our country , we forget something innately heritage since a long time. Save Our Planet Today!!! View this Fotopage entry
enn eff aii
Latest entry:Sumaiyyah An-Najla
View this Fotopage entry
nadya shahabuddin
Latest entry:TM-WMC MuayThai fight night 01
as posted in my blog : Salaam, finally.. here comes the photo from the 1st night of the TM-WMC Muay Thai Championship- Kedah Royal Cup. im not very good in explaining in words when its come to muay thai..still learning the term and yet to master the rules n regulation. so here's the photo of the fighters, working team, supporter, viewer..before during and after the fight. View this Fotopage entry
linda zainal
Latest entry:Bercuti di Sumedang, Bandung
Januari lepas aku ke Bandung cuti la kononnya..sebenarnya ikut family member ke sana sebab ada kenduri kahwen..pakcik member kawen orang sana so aku apa pagi sambil menyelam minum air la...perjalanan ke Sumedang jauh bangat..dari bandara di Bandung kami naik kereta mengharungi jalan yang macet (sesak) dan agak mencabar lalu lintasnya..hanya orang yang berani je leh bawak kereta kat bandung ni..trafik light seakan tiada fungsi pun...semua main redah je...ngeri gak la..cilok sana cilok sini..plakson (hon) me... View this Fotopage entry
beli nasi goreng
Wahida Yaakub
Latest entry:K a s i h . I b u
i've walked too long in this lonely lane . i've had enough of this same old game . i'm a man of the world and they say i'm strong . but my heart is heavy and my hope is gone . all i want to know that you're there . you're gonna give me all your sweet mother love kiter sayang mak kiter Menara Kuala Lumpur, 12 April 2009. aksi yang membuatkan saya sangat tersentuh. nampak macam dia sayang sangat kat anak dia. heuww. semoga ibu dia menjadi ibu mithali dan semoga anak dia tu membesar menjadi seeko... View this Fotopage entry
pokcik, mama rock & bujal in action
putry ika
Latest entry:my bday
hmm,2 n 8... significant? depends,subject 2 own opinions.. 1st tyme without ayah... but we're getting by,dgn lindungan Allah SWT,inshaAllah.. :) nwayz,best sgt dpt mkn kek choc indulgence nie,nyum2x! kt ofis xleh wat pape,lunch pun xturun,bogged down ngn keje... so here's 2 me,one more yr 2 th age number! :-D life's slower these days but definitely enjoying it... 8-) View this Fotopage entry
traffic light!
Faznim Adiera
Latest entry:MATSRAH Gathering
Hmm nanti yer gambar and cerita... malas! :P :P (tadi rasanya dah tulis story mory semua.. mana dia hilang ek?? erkk malaslah nak type balik) Ni dah kali kedua tulis cerita pasal event ni.. ishkk hilang lagi.. apasal ek? Hmm... takperlah, citer briefly about the event.. yup it was kind of family gathering - sepupu sepapat semua... at the same time celebrate besday yg April.. and sukaneka... kids and adults.. unfortunately... tak sempat nak games utk dewasa, hujan turun selebat-lebatnya.... i... View this Fotopage entry
yea.. menang!
mohamad nasir shaari
http://alongarts.wordpress.com http://nasier.wordpress.com http://www.flickr.com/alongarts pepahal aku update kat atas ja :-D View this Fotopage entry
Irwandy ND Mazwir
Latest entry:Konsert Peterpan Malaysia Tour 2008
Tarikh : Ahad, 27 April 2008 Tempat : Stadium Negara, Kuala Lumpur Gear : Nikon D300 + AF-S 17-55mm f/2.8 + AF-S VR 70-200mm f/2.8 Settings : Shutter Speed 1/200 - 1/320 , Aperture f/3.5 - f/4.5 , ISO 1000 - 1600 , WB Kelvin 4700 , No-Flash More pictures coming soon! ;) --> http://www.flickr.com/photos/irwandy Thanks to Gua.com.my & Clockwork Records Event Management I love concert photography. This is my real passion in photography. Looking forward for any... View this Fotopage entry
marsila sulaiman
Latest entry:Summary of my 2 weekends
me and hubby brought syahmi to Tasik Cyberjaya as we both would like to go for morning walk...while Syahmi enjoy his playing time at the big playground there... Then in the afternoon, we brought him to Disney on Ice. Hubby got a cheap ticket for Rink seat... alhamdulillah... tak byk gambar yg dapat di ambil since hubby forgot to charge his flash...huhhuhu...we met Raz & co, Elly & Co and Awin & Co....heheh mcm dtg in a group pulak... sbb duduk kat satu tempat... Syahmi nak pergi school.... View this Fotopage entry
Mrs Sherhan
Latest entry:http://esherhanz.multiply.com
Hi olzzz...you will c less of uz here as we ve found a new haven in multiply....do drop by to c uz there wheneva u bored,lonely,bo liaoz...etc,etc,etc.... :-D Anyway,thank you fotopages fer the space and wonderful memories that we wil b leavin bhind... ;-) View this Fotopage entry
Hasanul Israf Mohamad Ibrahim
Latest entry:Birthday Atok and Majlis Perkahwinan Redzuan
View this Fotopage entry
Engku Iskandar
Latest entry:Petronas Malaysian F1 Grandprix 2008
Qualifying round today. Massa was the fastest Followed by team mate Raikonen and Kovailanen came third View this Fotopage entry
Azmil Abdul Rahman
Latest entry::: Majlis Perkahwinan Siti Affiza & Muhamad Riduan ::
Tarikh : 9hb Mac 2008 Tempat : Teluk Panglima Garang, Selangor Darul Ehsan Ex-MRSM Balik Pulau yang hadir ke Majlis Perkahwinan Siti Affiza & Muhamad Riduan Dari kanan :: Azmil M :: Ayed G :: Syaznie G :: Anis G :: Shiha D :: Meha F :: Zack F :: Has D :: Nina M :: Q D :: Malik G :: Taufik K :: Ja'a F (Disebalik Malik :P ) View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
Shazlin Rahiman
Latest entry:::Niagara Winter::
View this Fotopage entry
Azmi at Astonishing Proton MALAYSIA Pages
Latest entry:HERBALIFE MALAYSIA / WELLNESS & WEIGHT MANAGEMENT COACH
PENGEDAR HERBALIFE MALAYSIA DISTRIBUTOR / WELLNESS & WEIGHT MANAGEMENT COACH Nor Azmi Bin Sanusi (+6012-656 4747) Siti Salwa Binti Ehsan (+6019-303 7090) AzWa e-Solution (001713768-M) No. 1, Jalan AU 5C/12, Lembah Keramat, 54200 Kuala Lumpur. Malaysia. http://AzWa.my/(www.AzWa.my) | http://TeamMalaysia.net/(www.TeamMalaysia.net) | http://NutritionClub.my/(www.NutritionClub.my) | http://AzWa.net/(www.AzWa.net) | http://AzWa.biz/(www.AzWa.biz) | http://Herbalife2U.net/(www.Herbalife2U.net) | http... View this Fotopage entry
Ayda Khamalrudin
Latest entry:BOIKOT FOTOPAGES.COM
I AM OFFICIALLY BANNED FOTOPAGES DUE TO THE CRUEL ATTACK OF ISRAELI ON PALESTINIAN. I AM STRONGLY AGAINST WAR AND DISCRIMINATION TOWARDS THE INNOCENTS. FROM NOW ON, I WILL NOT POST ANY ENTRY HERE AND WILL UPDATE ONLY AT THE OFFICIAL WEBSITE. WWW.BEAUTCONNECTION.COM OR WWW.AYDEOLOGY.COM TO ALL FELLOW MUSLIMS, PLEASE UNITE AND STAND UP FOR OUR BROTHERS AND SISTERS. IF WE CAN'T BE AT GAZA TO HELP THEM, LET US PRAY FOR THEIR SAFETY AND HEALTH. KEPADA RAKAN-RAKAN SENEGARA MALAYSIA. TAHUKAH ANDA BAHAWA ... View this Fotopage entry
Haireen Halim
Latest entry:Faris 2nd Birthday bash
View this Fotopage entry
nat kin
Latest entry:mood baik
.....rinduuuu ;-) View this Fotopage entry
Dr Azzam Norlizam
Latest entry::: MENGHITUNG HARI ::
Sudah lama tak update tentang my little cute sister. Disebabkan kesibukan Walid dan apatah lagi Ummi yang mengejar masa bagi menyiapkan tesis Phdnya. Pohon doa semua moga segala dipermudahkan oleh ILAHI kepada Azzam dan keluarga. ...: Perkembangan :... :: Umur 1 tahun 3 bulan :: Boleh faham no or yes :: Boleh cakap that dan this :: Paling best, pantang bila bawa makanan (pinggan kosong pun ) cepat-cepat buka mulut kata ahh-ahh ( nak makan ) :-D :: Tak best, belum pandai jalan lagi :-( :: Pandai... View this Fotopage entry
MK Fauzi Suhadi
Latest entry:Y.M. Tengku Rinanda Putri & Mohammad Najmie : Sheraton Hotel
* Berduet dgn http://azlee-samad.fotopages.com(Azlee-Samad) ;-) View this Fotopage entry
shaifulR Photography
Latest entry:Amal Tan Sri Abdul Aziz & Wan Effina Wan Abd Rahim,Solemnization
..more of their photo was http://www.flickr.com/photos/shaifulrizal(HERE) Shaiful Rizal Photographer hp/text : 013 394 7777 mail : enquiry@shaifulrizal.com http://www.shaifulrizal.com http://www.shaifulr.com (NEW!!) http://www.flickr.com/photos/shaifulrizal View this Fotopage entry
Mohamad Azmi Nias Ahmad
Latest entry:Malam Di Depan Mahkamah Putrajaya
View this Fotopage entry
My wife
ja Zainal
Latest entry:Magic Workshop & Meet & Greet Session
Dear Astro Customer, CONGRATULATIONS! We have received your RSVP to attend the above event and you have been selected as one of the lucky winners to attend the Disney Live! Mickey’s Magic Show and the Magic Workshop! Here are the details of the Show and the Magic Workshop:- VENUE: PUTRA STADIUM, BUKIT JALIL, KUALA LUMPUR Magic Workshop & Meet & Greet Session Date : 9th November 2007 (Friday) Venue : VIP Room, Putra Stadium, Bukit Jalil. No of Invites : 4 invite... View this Fotopage entry
KNizam Omar
Latest entry:Jalan-Jalan kat Pangkor Island - View of My Room!
hehehehehe saya telah sempat bercuti ke pulau pangkor 1 malam sahaja. itupun setelah penat manganjurkan kejohanan hoki tertutup mckk di staidum hoki astriturf majlis perbandaran manjung di manjung View this Fotopage entry
ocean view room yang cun giler!
Fad Zain
Latest entry:Papahs pun nak posing!
View this Fotopage entry
Papa.. bestlah, nak lagi!
Ummi Luqman Insyirah
Latest entry:Abang adik
View this Fotopage entry
AP team.
Yumi Marazzi
my babys ride yamaha rz250. its way too hot. luv it 8-) View this Fotopage entry
pink lemonade
Latest entry:LOMO Aug
i miss summer time... i don't like super hot summer tho... View this Fotopage entry
my cousin
Ummi Haikal aka Suzi
Latest entry:It is true? Haikal looks like ayah...
Tak adil... tak adil ni... takpelah ummi tak terasa hati pon... ini cubaan kali kedua ummi buat, ummi get this result. 4% looks like ayah. Takpelah, janji haikal tahu ummi & ayah sayang sangat pada haikal. Kasih kami berdua tak pernah terbahagi dua. Semuanya yang kami buat @ lakukan demi untuk Haikal yang dikasihi. View this Fotopage entry
bujang senang
AzZaRiGG LaTiFF
Latest entry:Eid 2007
..1... ..2... ..3... ..4... View this Fotopage entry
transit at charles de Gaulle, Paris
Muhamad Zaki
Latest entry:Person that i love most..
View this Fotopage entry
Jaz Lin
Latest entry:Cotton-candy collections
for more info please http://azzaliza.fotopages.com(click here) View this Fotopage entry
Hafizah Ahsin
Latest entry:Cuti-cuti Malaysia
Unwind at Swiss Garden Kuantan July 27-July 29 2007 View this Fotopage entry
Cry baby! Takut masuk air
Steve Troy
Latest entry:Storms and Sunsets
A little contrast now..........some skies from South Dakota...... View this Fotopage entry
Norshella Khairi
Latest entry:Selamat Hari Raya. Maaf Zahir dan Batin
Assalammualaikum all mommies and babies... Harap x terlewat nak ucap Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin... ;-) Ni jelah gambar yang sempat di upload buat masa nih... :-D Gambar diambil ketika raya pertama di KL, umah mak mentua shella... :-) View this Fotopage entry
1 tahun setgh
Elmira Nur Shah
Latest entry:Window Shopping @ Suria, KLCC
Supposed to look for my school book, but alas, both bookstores (Times & Kino), doesn't carry said books. So we jalan-jalan makan angin in the end la kan... View this Fotopage entry
Traffic jam pulak.
dja ar
Latest entry:HeiTech Annual Dinner 2007
pics from me n natrah's camera.. View this Fotopage entry
s h i k i n
Latest entry:: Untitled :
View this Fotopage entry
tety aka mamadanial
Latest entry:gambar-gambar dahulu kala @ March 2007
View this Fotopage entry
Suhaizad Esa
Latest entry:Reboot and Restart
Kepada semua yang hantar mesej sebelum ni harap jangan la marah jika mesej tak di balas. Bukan membenci, jauh sekali melarikan diri. Tapi saya dah lama tak ziarah fotopages saya ni. Almaklum saja lah, keadaan yang sangat tidak mengizinkan. Sekarang ni, saya bukan lagi di IKM Besut.....saya dah berpindah ke IKM Sik Kedah.... 8-) View this Fotopage entry
....tak puas ati lagi...mesti ada kes ni...
hasnul dan gee
Latest entry:SUDAH TUTUP!!!!!!!!!
Pindah ke http://www.2ir.blogspot.com(SINI) View this Fotopage entry
ummizz
Latest entry:"Mata kecik"
Sekarang ni aksi favourite Hannah. Bila ditanya, "Mata kecik macamana?" Dia buat aksi macam ni. Kecikkan mata sambil tayang gigi yang 4 batang tu. Hahaha. Abang Haziq pun nak tiru sama, apa saja layanan Ummi & Ayah kat Hannah, dia pun akan request untuk dia jugak, "Haziq pulak.." View this Fotopage entry
"Mata kecikk" versi Haziq
kay kamalia
Latest entry:mOved!!!
i`ve moved to http://golden.fotopages.com View this Fotopage entry
Aldanish Aniq Alsyukri
Latest entry:Birthday Celebration for Aldanish Aniq
Location : Groupbase , Bandar Sri Damansara Time : 3pm-6pm The main casts : Danish who was amazingly in such a good mood throughout the party..and fell asleep towards the end of the party Abah Danish - who sponsored the celebration ;-) Tyna and Dada - for assisting in the preparation of the celebration, and for making the guests to feel comfortable! Sis, thanks for everything! Auntie Wani - who went to purchase the goody bags everywhere with me...and was there through the celebration - before... View this Fotopage entry
hafiz and shasha
nur idora
Latest entry:canary wharf etc
View this Fotopage entry
St Fnd
View this Fotopage latest entry
saRi iNtaN saLeH
Latest entry:Phew!
Almost a year tak ber'update' FP ni.. whoa! I guess i've been busy with my blog and flickr. Not to mention my clinical rotations.. takut nak buka FP nanti hook up belek gambar-gambar best you all. If you happened to stumble upon my FP ni, there is no interesting news pun.. except i'm engaged now. Thanks to my good, lovely friend, Farah Yusri, i'll be able to show you the pretty piccas. Please click http://www.flickr.com/photos/dwayicit/sets/72157603799779092/(here) for more.. or you can g... View this Fotopage entry
Adilla Latiff
Latest entry:Annual Dinner Kelab UMNO Newcastle
xclusive utk ahli2 KUN... hari utk menghargai semua AJK-AJK yang bekerja keras selama setahun ini... but, we miss u la shaf!!! we wish u were here.... View this Fotopage entry
and the girlsss...
Norazleen Anuar
Latest entry:Diving time!
Anak-aku ngan sepupu dia orang kat rumah adik aku. Rasa macam nak join jer..ttthehehe View this Fotopage entry
zareeda mohamed
Latest entry::: PENANG ::
View this Fotopage entry
Y u s r e e And His Camera
Latest entry:energy
View this Fotopage entry
safinaz mustapha
Latest entry:finally.... we are family again
View this Fotopage entry
Mama Farizal
Latest entry:Aidilfitri 2006
Harapnya it's not too late to wish all of you Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin. Mama Farizal sungguh busy for the past few months hence no photos uploaded. This year Raya, dapat balik kampung @ KT. Huhuhu... happy sungguh the last balik raya was in 2002. After that, terpaksa sacrifice tak balik coz arwah MIL & FIL tak sihat. Last year ok coz my family pon tak balik KT. We headed to KT on 1st Syawal late in the evening, arnd 6ish. Reached kampung arnd 12midnite. Next day, tarus beraya umah pakcik... View this Fotopage entry
jali jali
Latest entry:ANak Siapa ni Eh?
View this Fotopage entry
afimon
Photo Phobia Maniac
Latest entry:AKU DAN SESUATU
Lama tidak bermesra dengan fotopages. Lantaran mungkin aku sudah memilikki kekasih baru selain fotopages. Kerna itu, aku biarkannya sepi tak berpenghuni. Ini foto untuk menghiasi setelah 2 bulan tidak ke mari. View this Fotopage entry
mommy daddy
Latest entry:new familypage for harris, heidi, daddy & mommy
hi nenek, tok babah, tok ummi, uncles, aunties, kakaks, abangs and adeks... we would like to invite all of you to come and see us @ our new family page at http://idrisnatasya.multiply.com ok. looking fwd to seeing all of u over there!! ciao, harris & heidi :-D View this Fotopage entry
these r my favourite shoes...
Diella Kaymieman
Latest entry:~ MY ONLINE CAKES ~
........... ~ MY ONLINE CAKES ~ Welcome to Sweet Indulgences Cakes By DIELLA ~ Introducing 'amsweet indulgences' my new URL ~ SIMPLY CLICK DIS ~>> http://amsweetindulgences.multiply.com/(LINK) And wif d new address comes a new name ~ D Biteful Delish Amsweet Indulgences ~ Browse thru our website for more information and a look at sum of our cakes... Check out these goodies I've created to bring u fabulous treats dat u will luv every bite!! ~ We hope u find wat u r looking for... ~ ~ My... View this Fotopage entry
...
Mohd Zaki Mohd Amin
Latest entry:Goodbye, Fotopages ...
After being busy for too long + no time to go out take photos, I decided that it is time to move on now ... henceforth I am now officially announcing that I will cease all Fotopages activities from this entry onwards, and will delete my Fotopages account in September 2008. However, my photos can still be seen here ... http://www.flickr.com/photos/petrofsky77(Click Here To Go To My Flickr!) Last but not least, thank you all for taking the time to view my Fotopages ... It's been a wonderful 4 years wit... View this Fotopage entry
aaa aaa
Latest entry:Farhans Graduation Day
View this Fotopage entry
ibu filzah
Latest entry::: virtually, kami pindah lagi ::
http://filzatulislam.blogspot.com() View this Fotopage entry
rose azlina
Latest entry:Berbaju Melayu main bola..
maklumlah tengah demam bola world cup.. :-> View this Fotopage entry
Papa...bola mirul dah takder...
kAori shilA
Latest entry:tenjikai...< exhibition >
lps hapyou ade tenjikai plak...sonok tapi penat.. miss my fren la...uhuks~ :-S View this Fotopage entry
Me Manja
Latest entry:**drowning leaf
Just a simple posting for today... sebab lama tak merayap dan mengambil gambar... diri sendiri terlalu sibuk, tk dpt nk dielakkan... :-D View this Fotopage entry
yien luv da bizarre
Latest entry:Berbowl ngan budak2 tak betul...
hari cuti yg sakan...keluar meronggeng dengan bebudak umah...mek chah..achoom..eh..achoo...emi tok..me n kedeyon...main bowling+makan rot cai kat gazebo..me..eheh..dah lama tak main bowling...tp agak jugak la...hahhaa..jangan jelessszzz :P :P :-D View this Fotopage entry
bebudak giler cermin
Farah Fauzi
Latest entry:Viva Las Vegas!
Backdated entry this one is - 19 June 2007 clockwise from top left : the famous Vegas signboard on the entrance of The Strip, The Mirage, Statue of Liberty at New York Hotel, Eiffel Tower at Paris Hotel, The Venetian, The Stratosphere Tower Fabulous city, one must go to before one dies and a must for a CSI Vegas fan! Top 3 things one must do when in Vegas : 1) Watch any of the dozens of shows showing every night eg. Cirque de Soleil, Phantom of the Opera, etc. Celine Dion was performing during... View this Fotopage entry
Head konco ditembak bertubi2 kat kaki
Aniza Zuniffa
Latest entry:Jomheboh Genting!!!!
View this Fotopage entry
nurul huda
Latest entry:-Edited-
View this Fotopage entry
sarapan pagi ini..dan aku pun dah naik ZZZzzzzzzzz...
noriza ithnin
Latest entry:Pangkor Island Beach Resort 15-17/04/06
Yup sunggoh relax skaleh tempat ini...Awsome view, frenly staff & nice food :-D View this Fotopage entry
Muka excited
spyz spyz
Latest entry:gambar tanpa makna
ye ke?? View this Fotopage entry
iqram ramli
View this Fotopage latest entry
Aidil Mustafa MD
Latest entry:INDEPENDENT & MORE SERIOUS....
Since today is 08.08.08 (just a nice numbers), I would like to declare to all my dearest friends and visitors...with a lot of difficult,patience & passion, I've been started this photography (since era of film) for the past 10 years and was an earlier member of http://www.candidsyndrome.com for the past 4 years and after that was happily invited to join http://www.myphotographer.com.my (Thanks to Saiful Nang of CS and Ahmad Fairus of MP).Now I've my own 'TEAM'. More than 2 years this FP has not been update... View this Fotopage entry
Kalu camni ..kawen hari2 pun xper..jumpa lagi hari kenduri yer..
shAkikkin dear
Latest entry:snowboarding at ryuoo
View this Fotopage entry
ament ament
Latest entry:The Underwater World, Langkawi
Ikan Oh Ikan..Besaqnya.. View this Fotopage entry
Anita Tieleman
Latest entry:Back at fotopage!
View this Fotopage entry
Mohd Nazley Fadhley
Latest entry:I moved ...
Oh ... I moved to a new home. http://www.nazley.net(www,nazley.net) View this Fotopage entry
zzoux
Latest entry:LATEST ANNOUNCEMENT
Pls be informed that I no longer maintain this fotoblog. For my latest work, please browse my portfolio at http://www.pesonaimage.com View this Fotopage entry
All the VIP's
Gunnella Thorgeirs
Latest entry:A January noon in Leith (Scotland)
One reason not to miss Iceland ;-) The sun, although short lived each day, still shines so bright :-D View this Fotopage entry
digital dome
Latest entry:Jumping....jumping
http://www.digitaldome.org() Need domain, web hosting and personal photo gallery ? contact me - dome@digitaldome.org or YM = xsdome Contoh Gallery : http://photo.digitaldome.org (sedang pakai ) http://gallery.digitaldome.org (for demo) web photo lain : http://www.syahrinaziz.com http://www.shaifulrizal.com ( u.c ) http://www.helmyemran.com ( u.c ) http://www.2121studio.com ( u.c ) http://gallery.jurufoto.com http://www.petirphoto.net http://www.jieadra.com coming soon : www.sy... View this Fotopage entry
Dirlene Bauduino
Latest entry:UM AYRTON EM PRETO E BRANCO
Ayrton Senna estava na pole-position e precisava do primeiro lugar no GP do Japão para conquistar o título de 1988. Mas, logo na largada, ele confundiu as marchas e caiu para 16º lugar. Começou, então, a maior atuação do piloto na F1. Debaixo de chuva e num ritmo alucinante, Senna foi ultrapassando seus adversários. Até deixar o principal concorrente, Alain Prost, para trás. Era a vitória, o título e a consagração de um novo mito. View this Fotopage entry
sultanmuzaffar SM
Latest entry:Buka Puasa bersama Marsha & Bloggers Kongsi Cerita
Buka Puasa bersama Marsha Bertempat di Chatters Kafe & Restoren, satu majlis berbuka puasa bersama Marsha telah diadakan pada hari Ahad. Majlis tersebut telah dianjurkan oleh Shawn dan Michelle serta ahli keluarga dan sahabat handai Marsha sendiri. Ramai juga yang hadir pada petang itu. Seperti biasa fanatik Marsha tentunya ada bersama. Saya hadir bersama Badrul sementara menantikan Klubbkidd dan Ted yang sudah semestinya akan tiba lewat. Mereka kan superstar ! Makanan di Chatters Kafe lebih sedap berba... View this Fotopage entry
shah azwa
Latest entry:Tanjung Dawai
Permandangan waktu senja di jeti tanjung Dawai pada 21082005 8-) View this Fotopage entry
Terence Toh
Latest entry:Super GT 2005 - Japanese RQ Day 3
some pics of the Babes from the Land of the Rising Sun at day 3.... more to process... if cannot tahan, got more at http://www.tee-too.com(www.tee-too.com) View this Fotopage entry
Fortune Race Queen.... cooling
Sarah Syakirah
Latest entry:* airport * mall * Kg Ayer * Ambuyat Aminah Arif * BRUNEI
View this Fotopage entry
m faisal my
Latest entry:HAPPY BIRTHDAY ALEYA
Aleya is now 3 years old.. View this Fotopage entry
Simply Trin
Latest entry:McBrenners - Gurls Day out.
we had so much fun today. ;-) :-D :-> 8-) but hey i've got lots more of pics to upload! so dun forget to come back for more!!!.. View this Fotopage entry
makan time!
qistiena lana
Latest entry:The Ugly Duckling
View this Fotopage entry
Azlina Rodzali
Latest entry:Pertunanganku
View this Fotopage entry
He...he...he..
risya R S
View this Fotopage latest entry
asdfghjkl lkjhgfdsa
View this Fotopage latest entry
Sabel Studio
Latest entry:Digital
View this Fotopage entry
no body
View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry
sape tah
View this Fotopage latest entry
magoo magoo
View this Fotopage latest entry
Shaliza Mokhtar
Latest entry:Hello & Goodbye
I've compiled my works at http://shaliza.viewbook.com which will be updated from time to time. Thank you so much visitors, it has been emotional. View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016